Zoeken in deze blog

maandag 25 oktober 2010

Waarschip 740

Dit waarschip type 740 is niet alleen een goed onderhouden en stabiel schip, maar kent ook een prima inrichting met een afsluitbaar vooronder, een afgescheiden toiletruimte, een hangkast, een wegschuifbare kombuis, een grote kajuittafel en veel bergruimte. Ook de dieselmotor is uniek. Er zijn vaste kooien. De rugleuningen in de kajuit zijn bekleed, hetgeen optimaal zitcomfort geeft. De hoogte in de kajuit bedraagt ongeveer 1.60 m.

Er is een geweldige ruimte aan en onder dek. Kortom, het is een echt ruim schip!

Het waarschip type 740 is een echt zeilschip, volkomen veilig onder alle omstandigheden. Uiteraard onkenterbaar. Voor de ervaren zeiler het schip voor het maken van grote tochten overzee. Voor de minder ervaren zeiler een ideaal schip voor rivieren en plassen en een ideaal weekendverblijf.

Met haar diepgang van 1.25 m en ingebouwde motor uiterst gemakkelijk op de binnenwateren te behandelen. Het is het schip om zijn vaargebied te verkennen en langzamerhand uit te breiden zonder na verloop van tijd naar een groter jacht te gaan verlangen. De 740 is een schip, dat op allerlei manieren gebruikt kan worden: als wedstrijdschip, als toerschip, als drijvend sportief weekendverblijf op een der plassen.

U kunt over dit schip informatie inwinnen bij Harris Visser
06-10145044

Waarschip 740 " Gracia "te koop




http://www.tubechop.com/watch/100403


Het waarschip 740 is het eindresultaat van jarenlange zelfbouwervaring van Waarschip b.v. De ervaring met talloze ontwerpen, produktietechnieken, bouwpakketsystemen, afleveringsmethoden enz. en... de ervaring met duizenden zelfbouwers in binnen en buitenland, die onze waarschepen gebouwd hebben, hebben allemaal geleid tot deze 740. U begrijpt al, dat wanneer al deze ervaringen samengebundeld worden er iets ontstaat, dat oneindig verschilt van zomaar een of ander ontwerpje van zomaar een of ander zelfbouwjachtje. Niets is bij de 740 aan het toeval overgelaten: zeileigenschappen, sterkte, bouwsysteem, alles hier is het resultaat van nuchtere technische calculatie, gebaseerd op voorgaande ervaringen. Het geheel is in een vorm gegoten, die ook het verwendste scheepsoog kan strelen. Vergeet u ook niet, dat u bij het kopen van een schip ook een stukje van het bedrijf erachter koopt, van de service, de ervaring, de know how. Voor een belangrijk gedeelte bepaalt dat straks het plezier, dat u aan het afbouwen van en het varen met uw schip hoopt te beleven. Het is er tevens de oorzaak van, dat er zoveel waarschepen varen. Waarschip b.v. is veel meer dan de naam van een jacht en een bedrijf alleen. Het is uw vraagbaak, uw ruggesteun, het is een realiteit. Ook wanneer u straks al lang vaart. Informeert u maar eens langs de waterkant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten